Toimitusehdot & Maksutavat

Tervetuloa Sukokan-verkkokauppaan.
Tämän sivuston käyttö on osoitus siitä, että sitoudut noudattamaan seuraavia toimitusehtoja. Luethan nämä ehdot huolellisesti, ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassamme. Lisätietoja tilausiin verkkokauppa@sukoka.fi

TILAUS JA TOIMITUS

Ostaminen on mahdollista vain verkkokaupan kautta. Emme ota vastaan puhelin- tai sähköpostitilauksia. Käsittelemme toimituksia siinä järjestyksessä kuin ne vastaanotetaan järjestelmäämme. Sähköpostitse lähettämämme tilausvahvistus on merkki siitä, että tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme onnistuneesti.

Lähetämme sinulle myös toimitusvahvistuksen sähköpostitse.. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika pitkittyy merkittävästi, pyrimme olemaan yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

TOIMITUSTAVAT & -KULUT

Tarjoamme Suomessa seuraavat toimitustavat:

Hinta määräytyy tilauksen kokonaispainon mukaan ja on nähtävissä ostoskori-vaiheessa.
– Posti säilyttää paketteja keskimäärin vain 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että Pakettiautomaateissa – tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Postilta saamastasi noutoilmoituksesta.

Jos et nouda pakettia Postin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Postin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme. Pidätämme oikeuden veloittaa varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 10 € suuruisen maksun meille aiheutuvien palautus- ja käsittelykustannuksien kattamiseksi.

HINNAT JA MAKSUTAVAT

Verkkokaupan tuotekorteilla nähtävissä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia toimituskuluja. Maksuvälityksen yhteistyökumppaninamme toimii Paytrail Oyj.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta Paytrail käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Paytrailin tietosuojaselosteen mukaisesti.
Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun.

TILAUKSEN VAIHTO, PALAUTUS TAI PERUUTTAMINEN

Palautus
Tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden verkkokaupasta tilatuille tuotteille, alkaen siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tuotteet. Tuotteiden tulee olla palautettaessa virheettömiä ja avaamattomassa pakkauksessa, sinetit avamattomina. Teemme hyvityksen viipymättä, mutta kuitenkin vähintään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteet varastollemme.

Hyvitämme tuotteista maksamasi hinnan käyttäen alkuperäistä maksutapaa ja saat Paytraililta hyvitysvahvistuksen tilauksen teon yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta sen vastaanottamisen jälkeen, jos pakkaus on avaamaton. Huomioithan, että pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ei kuitenkaan riitä sen peruuttamiseksi, vaan tilauksen noutamatta jättämisestä (joko Postin toimipisteestä / Pakettiautomaatista) tulee erikseen ilmoittaa.

Tilaukset, joiden alkuperäinen toimitustapa on ollut nouto Postin toimipisteestä tai Postin kotitoimitus:
1. Pakkaa huolellisesti tuotteet, jotka haluat palauttaa – mielellään alkuperäiseen kuljetuspakkaukseen.

Kirjoita paketin päälle seuraavat tiedot:
Suomen koirankasvattajat SuKoKa
c/o Johan Juslin
Talvikkitie 5 as 64
01300 Vantaa