WEBINAARIT ja KASVATTAJAILLAT -UKK usein kysytyt kysymykset

1.K:Mikä on salasana verkkokauppaan?
V:SuKoKa

2.K:Tuleeko illasta tallenne?
V: Tallenne tulee vain osasta illoista. Luentotyyppisistä illoista saadaan tallenne, jos luennoitsija tallenteelle luvan meille myöntää. Keskustelutyyppisistä illoista ei tule tallennetta. Keskustelutyyppiset illat halutaan pitää rentoina, kahvilatyyppisinä keskusteluina joihin otetaan mahdollisuuksien mukaan yleisökysymyksiä. Kaikista illoista tulee Kasvattaja-lehteen juttu. Kun ostat osallistumisoikeuden iltaan, joka tallennetaan, hyväksyt samalla omalta osaltasi tallenteen tekemisen.

3.K:Tarvitseeko minun asentaa koneelleni joitain ohjelmia jotta pääsen osallistumaan iltaan?
V:Ei tarvitse. Riittää kun copypaste / kopioit linkin sille koneelle, tai kännykälle millä tahdot iltaa seurata ja klikkaat linkkiä. Tarvitset vain riittävän tehokkaat web-yhteydet, joilla pystyt katsomaan videolähetyksiä.

4.K:En ole saanut linkkiä, mistä saan linkin iltaan?
V:Tarkista että olet saanut tilausvahvistuksen, onko raha veloitettu tililtäsi? . Muistakaa tarkistaa roskapostikansio ja gmailin tarjoukset kansio myös. Linkki lähetetään kaikille automaattisesti tilausvahvistuksen myötä. Muissa ongelmatilanteissa yhteys: kasvattajaillat@sukoka.fi

5.K: Miksi illat ovat aina keskiviikkoisin, eikö niitä voisi pitää muinakin päivinä?
V:Järjestäjiä ja osallistujia on lukuisia, olemme järjestäjien kesken saaneet sovittua yhden päivän joka sopii kaikille, muuttuvat päivät aiheuttavat lisäjärjestelyitä järjestäjien omiin iltaohjelmiin.

6. Kasvattajaillassa on mahdollisuus chatti-ikkunaan laittaa kysymyksiä ja kommentteja.
Jos haluatte esittää kysymyksen panelisteille / luennoitsijalle, niin laittakaa kysymyksen eteen kirjain ”K” , muutoin keskustelun ja kommenttien seasta on vaikea löytää varsinaisia kysymyksiä. Kaikkia kysymyksiä ei aina kuitenkaan keritä esittämään aikaraameissa.
esim:
K: Missä vaiheessa tiineyttä nartulta kannattaa ottaa rtg ja miksi?

Kasvattajailtoihin voi lähettää kysymyksiä etukäteen osoitteeseen kasvattajaillat@sukoka.fi